Nieuws > Bondsnieuws

Berichten van het bestuur of van de commissies

Het meest actuele verenigingsnieuws vindt u onder het tablad "Nieuws" verenigingsnieuws. 
Wilt u meer weten over verenigingsnieuws, kijk dan bij de vereniging zelf, tabblad "Verenigingen" lijst van verenigingen.

Als u wilt reageren op deze website of op de geplaatste berichten, dat kan via het e-mailadres: prcommissie@kolfbond.nl 


Op dinsdag 21 februari werd de jaarvergadering van Gezellig Samenzijn gehouden. Het bestuur van deze traditierijke vereniging had het bestuur van de KNKB uitgenodigd om gezamenlijk Piet Woestenburg in het zonnetje te zetten. Hij is al sinds 1947 lid van Gezellig Samenzijn en van de Kolfbond.

Lees verder..
donderdag 23 februari 2017

Drie dagen demonstratie kolfsport in Winkelcentrum Broekerveiling.

Op vrijdag 3 maart, aanvang half 8, spelen Niet Klappen 2, Op Maat 1 en Over de Helft/SOS de finale 6-tallen over het seizoen 2016-2017 in Café de Ridder te Berkhout.

Lees verder..Tijdens de jaarvergadering van “Onder Vrienden” op 16 februari werd Jan Polman gehuldigd met zijn 65-jarige lidmaatschap van “Onder Vrienden” en als bondslid van de Koninklijke Nederlandsche Kolfbond.

Lees verder..Op maandag 13 februari 2017 werd op de prachtige kolfbaan van Celavi de finale gespeeld van de dames zestallen.

Lees verder..
vrijdag 27 januari 2017

Aan alle verenigingen het dringende verzoek om zich vòòr 6 februari a.s. op te geven.

Lees verder..
maandag 23 januari 2017

De wedstrijdcommissie heeft het verzoek gekregen om de tussenstanden van de 30-slagen te publiceren.

Lees verder..
zondag 25 december 2016

Beste leden, Er blijkt bij de leden nog onduidelijkheid te bestaan over de komende Nederlandse Kampioenschappen. In tegenstelling tot de vorige jaren (toen speelden we in oktober, begin van het seizoen) spelen we de NK vanaf 2017 in maart/april. Op verzoek hebben we het belangrijkste toernooi niet meer kort op de zomerstop gepland, maar aan het eind van het kolfseizoen. De primeur is in De Linde in Opmeer, waar de NK gespeeld wordt van 12 tot en met 25 maart 2017.

Lees verder..