Bondsnieuws

Mag ik mij even voorstellen?

Op de bestuursvergadering van 5 september 2018 ben ik gekozen tot voorzitter van de Koninklijke Nederlandsche Kolf Bond.

Mijn naam is Peter van den Nieuwenhof , 72 jaar oud, getrouwd.

Wij hebben drie dochters, drie schoonzoons en acht kleinkinderen.
Ik ben werkzaam geweest in de reiswereld, waar ik diverse management functies heb bekleed. Met kolf ben ik in aanraking gekomen door mijn oude badmintonvriend Maarten van Zaanen, die mij vroeg om eens een keer te komen kijken op de clubavond van Togido in Krommenie. Dat heb ik gedaan en ben ook gelijk maar gebleven.

Kolf is voor mij belangrijk. Niet alleen door het intrigerende spel, maar ook vanwege  de vele vriendschappelijke contacten.
Na de fusie met Ons Genoegen Wormer ben ik al vrij snel penningmeester en wat later (tijdelijk)secretaris en daarna nog wedstrijdleider geworden van de nieuwe club Togido Wormer. Dat ben ik ca 6 a 7 jaar geweest tot ik recentelijk voor het hoofdbestuur werd gevraagd. En nu ben ik dan uw voorzitter.

Ik zal mijn uiterste best doen, met ondersteuning van de andere bestuursleden en de bondscommissies, om voor u een goede voorzitter te zijn met als belangrijkste doel het ledenbestand te vergroten en de kolfsport te promoten waar we maar kunnen. Leidraad daarbij is het Meerjarenplan en het daarop gebaseerde jaarplan. Uw medewerking is daarbij eigenlijk nog belangrijker. Neem eens een vriend (in) mee naar de clubavond en laat dan zien waar wij zoveel plezier aan beleven. Dit bleek de afgelopen jaren de beste methode om er nieuwe leden bij te krijgen. Kolf een sport van vroeger, voor de mensen van nu blijft onze slogan.

 Ik zie u graag op één van de toernooien of op de komende jaarvergadering.